Για Εμάς

Η εταιρία MITHIMNA TOURS δραστηριοποιείται στον τομέα μεταφοράς επισκεπτών και διακίνησης τουριστών από το 1989, έχοντας στην ιδιοκτησία της ένα τουριστικό λεωφορείο νεόφερτο και πολυτελέστατο για τα δεδομένα της εποχής εκείνης, ανεβάζοντας την ποιότητα των μεταφορών και των εκδρομών της εποχής πολύ ψηλά.

Με την βοήθεια κατά κύριο λόγο του επαγγελματισμού που μας διακρίνει και την συνεχή αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην Λέσβο, καταφέραμε σε λίγα χρόνια να κερδίσουμε ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς των τουριστικών μεταφορών στην Λέσβο.

Σήμερα έχοντας στην κατοχή μας ένα αξιοζήλευτο στόλο από τέσσερα ιδιόκτητα, υπερπολυτελή τουριστικά λεωφορεία και με έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους επιβατικών μεταφορών στην Λέσβο.

Ο κύριος όγκος εργασιών μας προέρχεται από συμβόλαια που έχουμε με τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς εισερχόμενου τουρισμού στην Λέσβο με αποτέλεσμα η εταιρία μας να εξυπηρετεί κάθε χρόνο χιλιάδες επιβάτες εισερχόμενου τουρισμού.

Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο καθώς και οι εμπειρίες που αποκομίσαμε μας έχουν δώσει πολύτιμες γνώσεις να οργανώσουμε και να λειτουργούμε σήμερα την εταιρία με ένα σύνολο αξιών και αρχές δεοντολογίας για την μεταφορά των επιβατών. Αναλυτικότερα παρέχουμε καθημερινά υπηρεσίες που διέπονται από τις ακολούθους αρχές:

  • Μέγιστη θέση κατέχει η προτεραιότητα της ασφάλειας των επιβατών και των εργαζομένων μας.
  • Ο σεβασμός, η ακεραιότητα και η τιμιότητα απέναντι στους επιβάτες μας και τους συναδέλφους.
  • Η διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των δραστηριοτήτων μας και η ενθάρρυνση της αειφόρου ανάπτυξης στον χώρο των μεταφορών.
  • Η πρόβλεψη αλλαγών και ο εντοπισμός καλύτερων τρόπων για την κάλυψη των αναγκών των επιβατών μας.
  • Η συνεχής βελτίωση των υφιστάμενων υπηρεσιών μας.

Στην MITHIMNA TOURS είμαστε υπερήφανοι για την επίτευξη των στόχων μας που μας βοηθούν να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως:

  • Μεταφορές επιβατών (Transfer service)
  • Ενοικίαση Λεωφορείων για Groups (Bus rental)
  • Εκδρομές (Excursions) για μικρά γκρούπ από 20 εώς και 55 άτομα και για κάθε ανάγκη που αφορά την μεταφορά επιβατών.