Ο Στόλος μας

Σήμερα η εταιρία μας έχει στην κατοχή της ένα αξιοζήλευτο στόλο από τέσσερα ιδιόκτητα, υπερπολυτελή τουριστικά λεωφορεία με έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς και συνεχώς μεγαλώνει και βελτιώνεται ανταποκρινόμενος πλήρως στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τα πρότυπα ασφαλείας και εξυπηρέτησης.

Το ΜERCEDES 0404 είναι το “μεσαίας” χωρητικότητας λεωφορείο-πούλμαν 40 θέσεων + 1 συνοδηγός +1 οδηγός της εταιρίας μας και διαθέτει ζώνες ασφαλείας, κλιματισμό , μικρόφωνο , ράδιο cd και αεραγωγούς σε κάθε θέση ξεχωριστά.
Είναι κατάλληλο για μεταφορές ομάδων , γκρουπ , διατίθεται ακόμα και για κάθε είδους εκδήλωση και αποτελεί μια ευέλικτη και οικονομική λύση για να γνωρίσετε τις ομορφιές της Λέσβου. Επίσης είναι κατάλληλο για μεταφορές ατόμων στα μικρά και δύσβατα για μεγάλα λεωφορεία – πούλμαν χωριά και αξιοθέατα του νησιού.

Τα άλλα 2 MERCEDES και 1 BOVA FUTURA είναι τα “μεγάλα” χωρητικότητας λεωφορεία-πούλμαν 49-53 θέσεων + 1 συνοδηγός +1 οδηγός της εταιρίας μας και διαθέτουν όλα ζώνες ασφαλείας, κλιματισμό , μικρόφωνο , ράδιο cd και αεραγωγούς σε κάθε θέση ξεχωριστά. Είναι κατάλληλα για μεταφορές ομάδων , γκρουπ , διατίθενται ακόμα και για κάθε είδους εκδήλωση και αποτελούν μια οικονομική λύση για μαζικές μεταφορές και για να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα και τα μοναστήρια της Λέσβου.

Στην MITHIMNA TOURS είμαστε χαρούμενοι για την ασφαλή και χωρίς προβλήματα λειτουργία του στόλου μας που μας βοηθά να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως:

  • Μεταφορές επιβατών (Transfer service)
  • Ενοικίαση Λεωφορείων για Groups
  • Εκδρομές (Excursions)

και για κάθε ανάγκη που αφορά την μεταφορά επιβατών.